Ceyhan'da Park Bahçe Bakım ve Onarım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ceyhan'da Park Bahçe Bakım ve Onarım Çalışmaları

Ceyhan\'da Park Bahçe Bakım ve Onarım Çalışmaları

Ceyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ilçe merkezindeki tüm parkların bakım ve onarımı hızla devam ediyor.

17.09.2014 12:58

Ceyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ilçe merkezindeki tüm parkların bakım ve onarımı hızla devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, ilçe genelindeki tüm parkların bakımı ve onarımının yapıldığını ifade ederek, "Ekiplerimiz ilçe merkezindeki tüm parklarda hummalı bir çalışma içersindeler. Park ve bahçelerde ot biçme, ağaç budama çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun gruplarını elden geçirip bakımını yapıyorlar. Aynı zamanda okullarımızdaki ağaçların budanması ve çimlerinin biçilmesi konusunda da çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Parkların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu da hatırlatan Başkan Alemdar Öztürk, "Belediye olarak vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içersindeyiz. Parklar, tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizin ortak kullanım alanlarıdır. Vatandaşlarımızın da kendi parklarına sahip çıkarak onları koruma konusunda duyarlılık göstereceklerinden hiç şüphem yok" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan'da Park Bahçe Bakım ve Onarım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement