CHP'nin 91'inci Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 91'inci Kuruluş Yıl Dönümü

CHP\'nin 91\'inci Kuruluş Yıl Dönümü

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacaklarını söyledi.

09.09.2014 15:19

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacaklarını söyledi.

Karadağ, CHP'nin kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin bir destanın adı olduğunu belirtti.

CHP'nin, Türk gençliğine Atatürk'ün bıraktığı bir ışık olduğunu, bu ışığın sönmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Karadağ, şöyle konuştu:

"Türkiye'mizi çağdaş dünyaya biz taşıyacağız.  Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, ulusal bütünlüğümüzü sahiplenip savunma görevimiz, her geçen gün daha da önem kazanmaya devam ediyor.  barışının, kalkınmasının güvencesi olarak güçlendirip geliştirmek temel görevimizdir. Bu görevimizi devletimizin sağlam  temellerinden, önemi ve değeri bütün dünyada her geçen gün daha iyi anlaşılan Atatürk ilke ve devrimlerinden ve vatandaşlarımızın sağduyu, bilinç ve vatanseverliğinden güç alarak yerine getiriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacağız." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin 91'inci Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement