Cumhurbaşkanı Gül Çanakkale'de - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Gül Çanakkale'de

Ali Hakan Der - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale'de Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti, cuma namazının ardından kordon boyunda halkla buluştu.

28.04.2012 13:31

Ali Hakan Der - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale'de Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti, cuma namazının ardından kordon boyunda halkla buluştu.

Gül, basına kapalı gerçekleşen Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından cuma namazını Necip Paşa Camisi'nde kıldı.

Camiden ayrılırken Gül'e sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı'na güller verdiler. Gül, caminin bulunduğu yerden itibaren kordon boyunda yürüyüş yaptı ve vatandaşlarla selamlaştı. Bazı vatandaşların kentle ilgili taleplerini dinleyen Gül, bazı kişilerle de fotoğraf çektirdi. Yaklaşık 1 kilometrelik yürüyüşünün yarısına geldiğinde eşi Hayrünnisa Gül ile buluşan Cumhurbaşkanı, burada sevgi gösterisinde bulunanlara da gül dağıttı.

Gül çifti yürüyüş güzergahlarında bulunan güneş saati ile Truva antik kentinin maketini inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Gül çifti, yürüyüşlerini Truva filminde kullanılan ve daha sonra Çanakkale'ye hediye edilen Truva atının önünde bitirdi ve burada fotoğraf çektirdi.

Gül'e, yürüyüşü boyunca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşlik etti.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Gül Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement