Demre'de 29 Ekim Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Demre'de 29 Ekim Coşkusu

Demre\'de 29 Ekim Coşkusu

Cumhuriyetin ilanının 90.Yıldönümü Antalkya'nın Demre işlçesinde törenlerle kutlandı.

29.10.2013 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin ilanının 90. Yıldönümü Antalkya'nın Demre işlçesinde törenlerle kutlandı.

Demre şehir stadında saat 10.00 da başlayan törene Demre Kaymakamı Yusuf izze karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman >topçu, Demre Garnizon Komutanı jan.Ütğm hasan Erdoğan Demre Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün ile diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve isiklal marşının okunmasının ardından törene katılan öğrenciler ile vatandaşların bayramını Demre Garnizon Komutanı Jan.üğm Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ile birlikte kutladıktan sonra Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman bir konuşma yaparak "bu güzel bayram hepimize kutlu olsun" dedi.

Karaman, Türkiye Cumhuriyeti'nin yok edilmek istenen bir ulusun yeni devlet oluşturmak ve bağımsızlığa kavuşmak amacıyla giriştiği kutsal bir mücadelenin sonunda kurulduğuna işaret ederek "Dünya tarihinde benzeri az görülen bir ulusal kurtuluş savaşı sonrasında kurulan Cumhuriyetimiz, yeni yaşına daha zinde ve daha güçlü girmektedir." ifadelerine yer verdi.

Okulların hazırladığı gösterilerin sunulmasından sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de 29 Ekim Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement