Derneklerden Başkan Pekdaş'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Derneklerden Başkan Pekdaş'a Plaket

Derneklerden Başkan Pekdaş\'a Plaket

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce girişine engelli rampası yaptırılan Ercüment Necipoğlu İşhanı’nda ikamet eden derneklerin yöneticileri teşekkür için Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etti.

05.07.2014 10:53

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce girişine engelli rampası yaptırılan Ercüment Necipoğlu İşhanı'nda ikamet eden derneklerin yöneticileri teşekkür için Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti.

İşhanı yöneticisi Recep Hassemercioğlu, Ege Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Özcan Çayırlı, İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Şen ile Doğa ve Fayton Kültürü Yaşatma Derneği Başkanı Oktay Cantulay'dan oluşan heyet desteklerinden ötürü Pekdaş'a birer teşekkür plaketi sundu.

ENGELLİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

İzmir'deki birçok engelli derneğinin Ercüment Necipoğlu İşhanı'nda ikamet ettiğini belirten Ege Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Özcan Çayırlı, engelli yurttaşların hana giriş ve çıkışlarda büyük sıkıntılar yaşadığını, bu yüzden işhanı yönetimi olarak çözüm için Konak Belediyesi'nin kapısını çaldıklarını söyledi. Belediyenin kendilerine sahip çıktığını ve başvurudan birkaç gün sonra ekiplerin gelerek han girişine engelli rampası yaptığını dile getiren Çayırlı, kurulan rampa sayesinde artık engelli yurttaşların hana giriş ve çıkışlarında zorluk çekmediğini söyledi.

"KONAK'A KADIN ELİ DEĞDİ"

Gösterdiği duyarlılıktan ötürü Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür eden Çayırlı, "Hem han sakinlerinin hem de gelip giden engelli vatandaşlarımızın sesine kulak veren bir belediye başkanımız olduğu için mutluyuz. Konak'a kadın eli değdiği belli oluyor. Sema Pekdaş belediye başkanı olduğu günden bu güne sorunları çok hızlı bir şekilde çözülüyor. Zaten gelir gelmez ilk iş olarak şifreli kapıları kırarak başladınız. Geçmiş dönemde bizim buraya çıkmamız imkansızdı. Halkla iç içe olmanız, bizlerle görüşmeniz bizi memnun ediyor" dedi. Çayırlı ayrıca Konak'ta dar gelirli ailelerin yoğunlukta olduğu bölgelerde yürütülen sosyal yardım hizmetlerinden ötürü de Başkan Pekdaş'a teşekkür etti.

PEKDAŞ'TAN EŞİT HİZMET SÖZÜ

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise, klasik belediyecilik anlayışıyla değil, sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet ürettiklerini belirterek, her zaman dezavantajlı grupların yanında olacaklarını söyledi. Başta engelli yurttaşlar olmak üzere Konak'ta yaşayan her yurttaşın sorunlarını çözmek için çalıştıklarını vurgulayan Pekdaş, Konak'ın her bölgesine eşit hizmet götürdüklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda Pekdaş, Çayırlı'dan Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve geçtiğimiz hafta bölge halkıyla görüşmelere başlanan Ege Mahallesi yerinde dönüşüm projesi hakkında düşüncelerini de aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derneklerden Başkan Pekdaş'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement