Deskkkop'tan AK Parti İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Deskkkop'tan AK Parti İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Deskkkop\'tan AK Parti İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Başkanı Ertan Taşlı ve yönetimi AK Parti Düzce İl Başkanı seçilen Hikmet Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

24.01.2015 09:59

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Başkanı Ertan Taşlı ve yönetimi AK Parti Düzce İl Başkanı seçilen Hikmet Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DESKKKOP Başkanı Ertan Taşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Yılmaz, Atilla Şişman ve Cihan Ural son kongrede AK Parti Düzce İl Başkanı seçilen Hikmet Keskin'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Taşlı, "Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak yeni görenimizde başarılar diliyoruz. İnşallah Düzce'miz adına ülkemiz adına güzel çalışmalara imza atarsınız. İlimize hizmet noktasında kooperatif olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız" dedi.

Hikmet Keskin'e ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek "Sizleri yanımızda görmekten son derece mutluyuz" dedi. Ziyaret sonrasında ise sohbet havasında devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deskkkop'tan AK Parti İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement