DİTSO Üyelerinden, Belediye Başkanlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

DİTSO Üyelerinden, Belediye Başkanlarına Ziyaret

DİTSO Yönetim Kurulu üyeleri Evciler, Dazkırı ve Başmakçı belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

15.04.2014 16:26  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri  Evciler, Dazkırı ve Başmakçı belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.  

DİTSO Başkanı Hakan Uyan, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, belediye başkanlık makamlarının ilçenin ekonomik refahı açısından çok önemli olduğunu ifade etti. 

Belediyelerin ticaret ve sanayi odaları ile koordineli olarak çalışması gerektiğine dikkati çeken UIyan, DİTSO olarak Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerine de hizmet verdiklerini, her zaman belediyelerle ortak çalışmaya hazır olduklarını bildirdi.

Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ile Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü'ye yapılan ziyaretlerde, DİTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Ertürk, Abdullah Bağırkan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, meclis üyeleri Hüseyin Çetinkaya, Metin Avcı, Ömer Tombuluoğlu, Genel Sekreter Tansu Kurt ve Belgin Bekle yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DİTSO Üyelerinden, Belediye Başkanlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement