Doka, Şebinkarahisar'da Konferans Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Doka, Şebinkarahisar'da Konferans Düzenledi

Şebinkarahisar ilçesinde, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından kamu ve özel sektör çalışanları ile esnafa yönelik konferans düzenlendi.

25.03.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şebinkarahisar ilçesinde, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından kamu ve özel sektör çalışanları ile esnafa yönelik konferans düzenlendi.

Belediye Kültür ve İş Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Kaymakam Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkanı Şahin Yılancı, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar ile esnaf ve memurlar katıldı.

DOKA uzmanı Oğuzhan Şatır, tarihi, kültürel ve doğal değerlerin korunması ve geliştirilmesi ile yenilikçi yöntemlerle turizmin geliştirilmesi konulu sunum yaptı.

Ordu, Trabzon, Artvin bölgelerinin iç kesiminde ve Gümüşhane ilini de kapsayan hibe projesindeki öncelikli konuları anlatan Şatır, "Yöresel ve özgün mimari değerleri olan özel alanlara, bölgenin tarihi ve kültürel mirası olan tarihi bölgelere ve sit alanı ilan edilmiş koruma planı hazır durumda olan bölgeler veya onay aşamasında olan bölgelere yapılacak. Projelere en az 2,5 milyon ile en fazla 15 milyon lira hibe desteği vererek bölgelerdeki turizmin gelişmesini amaçlıyoruz" dedi.

Şatır, hibe projesi için 12 Haziran 2015 tarihine kadar başvuru yapılabileceğini ifade ederek, programa katılanlara  teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doka, Şebinkarahisar'da Konferans Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement