DTSO'dan Başkan Narin'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

DTSO'dan Başkan Narin'e Tebrik Ziyareti

DTSO\'dan Başkan Narin\'e Tebrik Ziyareti

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri Sur Belediye Eş Başkanı Seyit Narin'i ziyaret ederek başarı dilediler.

24.04.2014 15:20

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcısı Metin Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri; Sur Belediye Eş Başkanı Seyit Narin'i ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

SAYAR: YEREL YÖNETİMİN HİZMETİNDEYİZ

Ziyarete, kent gezisi yapmakta olan DTSO Turizm Komisyonu üyeleri de katıldılar. Ziyarette konuşan DTSO Başkanı Ahmet Sayar, oda olarak kendi asli işleri kadar yerel yönetimlerin de hizmetinde olduklarını belirterek, "Hem sizler hem de halkımız için hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi halkın sizden hizmet beklediği bir dönemde bu göreve geldiğiniz için, eskiye göre yükünüz daha ağırdır. Sur Belediyesi'nin turizm bölgesi olması açısından pozisyonu özellikle önemlidir. Elbette hep beraber çalışarak halkın layık olduğu hizmeti üreteceğimiz konusunda sizlere güvenimiz tamdır" dedi.

NARİN: HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTMEK İÇİN BİR ARAYA GELMELİYİZ

Sur'un Diyarbakır'ın kalbi olduğunu belirten Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyit Narin ise, "Nüfusun yüzde 80'i Sur'dan geçip diğer bölgelerimize gitmiştir. Bu nedenle Sur, bir anlamda tüm Diyarbakır'ındır. Herkesin Sur için söyleyecekleri var bu nedenle. Biz tüm hemşerilerimizi ve sizler gibi tüm kurumlarımızı paydaş olarak görüyoruz. Bir araya gelişlerimiz sadece siyaseten olmamalıdır. Bu dönemin ruhu hizmettir ve o çerçevede, hizmet kalitesini yükseltmek için bir araya gelmeliyiz" şeklinde konuştu.

Her ne kadar Sur bölgesinde yoğunlukta olsa da Diyarbakır'ın tüm ilçelerinde değerli turizm varlıkları olduğunu söyleyen Narin, bu tarihi ve kültürel değerlere daha iyi sahip çıkılması gerektiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra söz alan DTSO Başkan Yardımcısı Metin Aslan ise, Turizm Komisyonu olarak yapmakta oldukları gezi hakkında bilgi vererek, turizmin çok önemli bir konu olduğunu ve bu konuda birlikte çalışmalar yapmak istediklerini dile getirdi.

Engin ÖZTÜRK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DTSO'dan Başkan Narin'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement