Esendere Beldesinde Temizlik Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Esendere Beldesinde Temizlik Seferberliği

Esendere Beldesinde Temizlik Seferberliği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belediyesi tarafından beldede başlatılan temizlik kampanyası kapsamında bugün belde sakinleri ve öğrenciler beraber çevre temizliği yapıldı.

04.06.2014 16:45

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belediyesi tarafından beldede başlatılan temizlik kampanyası kapsamında bugün belde sakinleri ve öğrenciler beraber çevre temizliği yapıldı.

Kampanya çerçevesinde sabah saatlerinden itibaren Belediye eş başkanları Akif Kaya ve Dilber Uzunköprü, belediye çalışanları, belde sakinleri, Esendere İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileriyle çevre temizliği yapıldı. Beldedeki mahallelerde çöpler toplanırken yeni alınan 100 adet çöp konteynırı da mahallelere yerleştirildi. Başlatılan kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Eş Başkan Dilber Uzunköprü, "Bireylerin yaşadıkları kentte temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve bu konuda gerek çocukların gerekse gençlerin bu bilince sahip olmalarını temin etmek için bu kampanyayı başlattık. Çevre bir şehrin aynasıdır. Biz Esendere'de çöp sorununu çözmek ve çevremizi temiz tutmak için imkanlarımız doğrultusunda konteynırlar alıp dağıttık. Bu noktada halkımızdan duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Eş Başkan Akif Kaya da, Esendere'den geçen dere ve diğer bölgelerin temizliği için de girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Esendere İlköğretim Okulu öğretmenleri, müdürü ve öğrencilerinin verdiği katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu beldede yaşayan herkes beldenin temizliğinden sorumludur. Hep beraber daha temiz bir Esendere için çalışacağız" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esendere Beldesinde Temizlik Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement