Eski Beypazarı Devlet Hastanesi Binasının Belediyeye Devri - Son Dakika
Yerel

Eski Beypazarı Devlet Hastanesi Binasının Belediyeye Devri

Ankara'nın Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, eski devlet hastanesi binasının yapılan düzenleme sonrası bir kısmının belediye ek binası olarak kullanılacağını, bir bölümünü ise Tapu Müdürlüğüne tahsis ettiklerini bildirdi.

21.06.2015 15:55

Ankara'nın Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, eski devlet hastanesi binasının yapılan düzenleme sonrası bir kısmının belediye ek binası olarak kullanılacağını, bir bölümünü ise Tapu Müdürlüğüne tahsis ettiklerini bildirdi.

Kaplan, eski devlet hastanesinin belediyeye devrinin ardından yapılan düzenleme ve tadilat sonrasında binanın acil servisinin üst katını belediye başkanlık ek binası olarak kullanacaklarını, alt katını da Tapu Müdürlüğüne verdiklerini söyledi.

Mevcut Tapu Müdürlüğü binasının 4 katlı olduğunu ve asansör bulunmadığı için yaşlıların müdürlüğe çıkmakta zorlandığını anlatan Kaplan, "Eski devlet hastanesi acil servisinin tadilattan geçirilmesinin ardından giriş katını Tapu Müdürlüğüne tahsis ettik. Bundan böyle vatandaşlar rahatlıkla müdürlükte işlerini yaptırabilecekler" dedi.

İlçeyi yeniden imar etmeye çalıştıklarını anlatan Kaplan, şunları söyledi:

"Belediye başkanı seçildiğimiz günden itibaren Beypazarı ilçesinde yanlış giden şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Beypazarı'nın geçmişte kaybettiği, hizmet alamayışını, bizler bu dönemde hizmete çevirmenin gayretindeyiz. Hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Beypazarı halkı bize 5 yıl yetki verdi. Bu yetkiyi de en iyi şekilde Beypazarı'na ve Beypazarı halkına hizmet üretme noktasında kullanıyoruz.  Gerçekten hizmet noktasında 1 yıla çok şey sığdırdık. Bize verilen sorumluluk noktasında hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Beypazarı'nın ileriye doğru 20-30-40 yılını düşünerek çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Beypazarı Devlet Hastanesi Binasının Belediyeye Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement