Et Fiyatları Kampanyalarla İndirime Gitti - Son Dakika
Yerel

Et Fiyatları Kampanyalarla İndirime Gitti

Et Fiyatları Kampanyalarla İndirime Gitti

Et fiyatlarındaki belirsizlik sürerken, bir kasap fiyatları 19.99'a indirdi.

02.05.2016 07:46

Et fiyatları düşüyor mu?

Batmanda, son aylarda büyük zam gören, alış veriş merkezlerinde 33, kasaplarda ise 27-29 Tl.den satılan koyun-kuzu etine freni yine bir kasap yaptı.

Hiçbir denetimin yapılmadığı ve ilgili makamlarca rayiç verilmeyen kasaplar diledikleri fiyattan satış yapmaya devam ederken, Dündarlar Et Şarküteri sahiplerinden M. Nuri Dündar başlattığı kampanyayla etin kilosunu 19.99 Tl.ye düşürdü.

Yıllardır Batman piyasasında kasaplık yapan Dündar "et fiyatının giderek yükseldiği Batman ve bölgemizde fiyatları en aşağıya çekmek için kampanya başlatmış bulunuyoruz. Siirt'in Baykan ilçesi ile Gercüş civarından getirdiğimiz koyun ve kuzuları Batmanlılara sunuyoruz. Bölgenin en ucuz ve en kaliteli etlerini Ramazan ayına kadar 19.99 Tl.den satacağız" dedi.

8. Cadde Alo Tevşo pazarı girişinde bulunan dükkânında başlattığı indirimli kampanyadan herkesin yararlanması gerektiğini belirten M. Nuri Dündar "amacımız dar gelirlilerin de et yemelerini sağlamaktır. AVM'lere göre yüzde 50'ye varan indirimle et satıyoruz. Ramazan ayına kadar sürecek bu kampanya sonrasında yeni bir fiyat uygulamaya başlayacağız" diyerek yaptıkları indirimin Batman'da gündem oluşturduğunu söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Et Fiyatları Kampanyalarla İndirime Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • A: Allah bilir neyin eti dir 0 0 Yanıtla

Advertisement