Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Açıkgöz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Açıkgöz Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Açıkgöz Açıklaması

"Lige verilen arayı iyi değerlendirip Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz"

10.11.2014 12:07

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, lige verilen arayı iyi değerlendirip Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Lige teknik direktör Nurullah Sağlam'la başlayan mavi-beyazlılar, 7. haftaya kadar 3 puan alamadı. Şanlıurfaspor maçının ardından Sağlam'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe Hakan Kutlu getirildi.

Sekizinci haftaya Kutlu ile başlayan Gaziantep ekibi, Orduspor deplasmanında 3 puan özlemine son vermeyi başardı, Osmanlıspor karşılaşmasından da bir puan aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kutlu ile çıktığı 2 maçtan 4 puan alarak alarak taraftarlarının gönlünü kazandı.

Takımın Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftada oynanan güzel oyunun takımın kendine güvenini artırdığını söyledi.

Osmanlıspor gibi zorlu bir deplasmandan 2-0 yenik durumdayken beraberlikle ayrılmanın da önemli olduğunu belirten Açıkgöz, "Önümüzdeki haftaların daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Lige verilen arayı iyi değerlendirip Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Açıkgöz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement