Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile 6. sıra Milletvekili adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

06.10.2015 17:28

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile 6. sıra Milletvekili adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Yaş Sebze ve Meyve Pazarı ve Balıkçılar Pazarı'na giderek esnafın sorunlarını dinledi.

Şahin, esnafın sorunlarını çözme noktasında büyük bir gayretle çalıştıklarını belirterek, gelecek dönemde esnafa düşük faizli kredi uygulamasına devam edileceğini kaydetti. Esnafa ayrıca 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği verileceğini aktaran Şahin, seçim beyannamesinde herkesi kucaklayan ve ilgilendiren taleplerin yer aldığını bildirdi.

Bülent Tüfenkci de Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Tüfenkci, 1 Kasım'da yapılacak seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirtti.

"Birliğimizin, beraberliğimizin korunması yönünde destek istiyoruz"

Hizmet için ilk günkü aşkla çalışacaklarını kaydeden Tüfenkci, "Türkiye'yi güçlü bir geleceğe hazırlamaya kararlıyız. Sizden en büyük ricamız ve talebimiz birliğimizin, beraberliğimizin korunması yönünde bize destek vermeniz" ifadelerini kullandı.

Çalık ve Önalan ise Kışla Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Çalık, seçimlerin önemine dikkat çekerek, "1 Kasım genel seçimleri için 7 Haziran'daki heyecandan çok daha farklı bir heyecan var" açıklamasında bulundu.

Ufuk Önalan da esnaftan seçimler için dua ve destek istedi.

Nurettin Yaşar da Hasanbey Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaflarla sohbet eden Yaşar, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gidildiğini belirterek, "Türkiye'nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye'nin bütünlüğü, ülkemizin kalkınması, gelişmesi, bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement