Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Samsun Milletvekili adayı Kemal Zeybek, "Toplumun her kesimini, emeklisini, asgari ücretlisini rahatlatacak projelerimiz ile yola çıktık" dedi.

02.06.2015 18:44

CHP Samsun Milletvekili adayı Kemal Zeybek, "Toplumun her kesimini, emeklisini, asgari ücretlisini rahatlatacak projelerimiz ile yola çıktık" dedi.

Havza'da Mehmetçik Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde partililere seslenen Zeybek, halkın içinden biri olarak yaşanılan sıkıntıların bilincinde olduğunu söyledi.

Çiftçinin önünü açacak projeler hayata geçirmek istediklerini vurgulayan Zeybek, "Bu bölgenin bir insanı olarak sizi ve sizin sorunlarınızı bilen biri olarak sizleri Ankara'da ben temsil edeceğim" ifadelerini kullandı.

"Toplumun her kesimini, emeklisini, asgari ücretlisi rahatlatacak projelerimiz ile yola çıktık" diyen Zeybek, şöyle konuştu:

"Bu bölgenin bir insanı olarak, sorunları bilen biri olarak Samsunluları, Ankara'da bizler temsil edeceğiz. Sizi temsil noktasında ne kadar güçlü olursam sesimiz o kadar gür çıkar. Ben Samsunlulardan ve bölge halkından o kadar eminim ki beni ve arkadaşlarımı Ankara'ya tam destek ile göndereceklerdir. Ülkemizde tarımsal üretim iflas etmiş durumda. Çiftçiler bankalara borçlandırılmıştır. Şimdi üreticilerimiz seviniyor, şunu aldık, bunu aldık. Peki, parasını ödediniz mi? Parası ödenmeyen hiçbir şey sizin değildir. Üretmeyen toplumlar iflas eder. Emekliye bayramlarda ikramiye ve intibak yasası, öğrencilerin sorunlarına karşılıksız burs, çiftçilerin sorunlarına üretimin desteklenmesi ve mazotun fiyatının 1,5 lira olması, borçlu vatandaşların kredi kartları borcunun yüzde 80 silinmesi, taşeron olarak çalışan işçilere devlet güvencesi, işsize istihdam sağlama, aile sigortası, asgari ücretin en az bin 500 lira olması. Bizim çalışmalarımız tamam, şimdi sizden bunları gerçekleştirmek için yetki istiyoruz."

Hedeflerinin 7 Haziran Genel Seçimlerinde Samsun'dan en az 5 milletvekili çıkarmak istediklerini belirten Zeybek, " Partimize her geçen gün artan ilgiye kayıtsız kalamayız. Projeleri ve birliği ile CHP iktidarında Samsun tüm sorunları çözülmüş, üreten, sanayisi, turizmi üreticisi, esnafı, çiftçisi ile gelişmiş bir şehir olacak. Ekonomik ve sosyal olarak Türkiye'nin en önemli şehirleri arasında hak ettiği yeri alacaktır" ifadelerini kullandı.

Miting sonrası Samsun CHP Milletvekili adayı Zeybek ve diğer adaylar vatandaşlar ile sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement