Giresun Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Giresun Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimine Doğru

Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü için yapılacak seçimde aday olacağını açıkladı.

22.10.2015 15:26

Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü için yapılacak seçimde aday olacağını açıkladı.

Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, rektörlük seçiminin 2016 şubat ayında yapılacağını belirtti.

Kendisinin seçimde aday olacağını ifade eder Coşkun, şunları kaydetti:

"Çatışmacı ve tarafgir bir üslup yerine, geniş bir spektrum içinde bürokrasisiyle, siyasetiyle, basın-yayın kuruluşlarıyla ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu, insicamlı bir çalışma yürütebilecek, diyaloga açık, dinamik ve ufku geniş bir ekibe ihtiyaç duyulduğu görülmektedir. Üniversitemizin ve şehrimizin geleceği açısından büyük önem arz eden önümüzdeki rektörlük seçiminde, öğretim üyesi arkadaşlarımın şahsıma gösterdiği teveccüh ve teşvikleri sonucunda aday olmaya karar verdim."

Coşkun, Giresun Üniversitesi'ndeki sorunları bildiğini, bunları geniş katılımlı bir ekip anlayışı ve adalet ölçüleri içerisinde çözülebileceğine inandığını belirterek, "Amacımız, üniversitemizi idarecilerinin değişmesiyle temel ilkeleri değişmeyen kurumsal bir yapıya kavuşturmaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement