Giresunspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da Galibiyet Sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Adanaspor karşısında bu sezonun ilk galibiyetini aldıklarını belirterek, "Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

30.08.2015 13:03

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Adanaspor karşısında bu sezonun ilk galibiyetini aldıklarını belirterek, "Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adanaspor maçında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Gerçekten çok zor bir maç oldu. Adanaspor da bizim gibi kazanmak için mücadele etti. Golü atan tarafın maçı kazanacağı bir karşılaşma oldu. Golü son anlarda biz bulduk. Bu zorlu maçı kazanmayı başardık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Adanaspor galibiyeti ile bu sezonun ilk 3 puanını aldıklarını ifade eden Bozbağ, şöyle devam etti:

"Ligde oynadığımız ilk iki maçta iyi mücadele etmemize rağmen şanssızlıklar nedeniyle galip gelememiştik. Adanaspor karşısında bu sezonun ilk galibiyetini aldık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyetle yaşadığımız şanssızlığımızı kırmayı başardık. Adanaspor galibiyeti yüzümüzü güldürdü. Ligde bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Gelecek haftalarda Giresunspor daha başarılı sonuçlar alacak."

Liglere verilen milli maç arasında eksikliklerini gidereceklerini vurgulayan Bozbağ, "Takımıza yeni katılan isimler var. Yine bazı eksikliklerimiz bulunuyor. Milli maç arası, eksikliklerimizi giderme ve takımımızın toparlanması için büyük avantaj olacak. Bu arayı en iyi şekilde değerledirerek önümüzdeki hafta oynayacağımız Göztepe maçına sorunsuz ve eksiksiz çıkmayı hedefliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement