Hacer Silifkelilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Hacer Silifkelilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Silifke Belediyesinin bu yıl 41. sini düzenlediği Uluslararası Kültür Haftası programında sahne alan Silifkeli pop müzik sanatçı Hacer konser verdi.

24.06.2014 10:25  Güncelleme: 10:26

Silifke Belediyesi'nce bu yıl 41.'si düzenlenen Uluslararası Kültür Haftası programında sahne alan Silifkeli pop müzik sanatçı Hacer bir konser verdi.

Konserde ilk olarak Hacer sahne alarak söylediği güzel şarkılarla izleyenlerin beğenisini topladı. Sanatçı Hacer yıllar sonra İlk kez Silifke'de konser vermenin heyecanını yaşadı. Hacer Silifke'ye ve Silifkelilere vefa örneği göstermek için, "Hele Gel" ve "Gözün Arkada Kalmasın" şarkılarının klibini Silifke'de çekeceğini belirterek, "Konser sırasında görüntüler alınacak ve bu klipte tüm Silifke halkı oynayacak" dedi.

Hacer, memleketi ve yetiştiği Silifke'de konser vermekten ve Silifkelilerin karşısına çıkmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Yetiştiğim büyüdüğüm ve beni buralara taşıyanların karşısında konser vermekten dolayı büyük heyecan duyuyorum. Beni sizlerle buluşturan Silifke Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Silifke halkının karşısında bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Hacer, "Silifke'ye ben her zaman geliyorum. Gören görüyordur bilen biliyordur zaten. Kültür Haftamız uluslar arası bir öneme sahip. Silifke bundan sonra umarım daha güzel olacak. Zaten bir sürü insan geliyordu Türkiye'nin birçok yerinden, ben bir çok yeri gezme ikanı buldum ve gittiğim yerlerde Silifke'yi sorduğum zaman herkes Silifke'yi biliyordu. Bu da çok önemli bir şey. Bir Silifkeli olarak Silifke ile gurur duyuyorum. Emeği geçen Silifke Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hacer'in söylediği şarkıların ardından sahneye gelen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "İçimizden çıkan evladımız kardeşimiz arkadaşınız Hacer kardeşimiz aramızda bundan çok mutluyuz. Sağolsun canımız evladımız bizi kırmadı ve yoğun konser programı arasında davetimizi kabul etti geldi. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Çalışmalarını canı gönülden gururla takip ediyoruz. Bu mutlu günümüzde aramızda bulunduğu için teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" diyerek Hacer'e bir buket çiçek hediye etti.

Hacer konuşmaların ardından yaklaşık 2 saatlik konseri ile alanda toplanan kalabalığa söylediği güzel parçalarla coşturdu. - MERSİN

Hacer Silifkelilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacer Silifkelilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement