Hakkari'de Hain Saldırı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Hain Saldırı

Gölbaşı'nda Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerindeki hain saldırılar protesto edildi.

20.10.2011 19:20

Gölbaşı'nda Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerindeki hain saldırılar protesto edildi.

Gölbaşı'nda Ankara Caddesi üzerindeki altgeçitte bir araya gelen yaklaşık 500 kişilik grup pankart açarak terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Karşıyaka ve Gazi Osman Paşa mahalleleri'nde de 300 aracın katıldığı konvoya, cadde ve sokaklarda PKK aleyhine sloganlar atıldı. İlçe Jandarma Kotumanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen gurup, buruda araçlarından inerek İstiklal Marşı okudu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Bu hain ve kalleşlerin askerlerimize karşı saldırlarını lanetle kıyorum. Şehit kanıyla yoğrulmuş Türkiye Cumhuriyeti topraklarında milletimiz var oldukça terör örgütlerin bu hain emellerine asla nail olamayacaklardır"dedi.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek'de "Ülkemizin doğusunda meydana gelen bu olayların milletimizin huzurunu bozmaması ve teröristlerin amacına ulaşmaması için tüm kesimlerin sağduyulu davranması, demokratik yolları tıkamaması ve provokasyona gelmemesini temenni ediyorum" dedi.

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan da

"Sabrımızın tükenmeye başladığı bu zamanda hain pusu sonucu şehit edilen askerlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim" dedi.

Gölbaşılılar Birliği Eğitim, Kültür Derneği Başkanı Münür Ballı ise hain saldırıyı ve terör eylemlerini şiddetle kınadıklarını kaydetti.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Hain Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement