Hakkarililer Kobani İçin Sınıra Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Hakkarililer Kobani İçin Sınıra Gidiyor

Hakkarililer Kobani İçin Sınıra Gidiyor

Hakkari’de; HDP, DBP, MEYA-DER ve belediye meclis üyeleri yaptıkları ortak açıklamayla Kobani’de devam eden direnişe destek olmak için sınıra gideceklerini duyurdu.

18.07.2014 14:32

Hakkari'de; HDP, DBP, MEYA-DER ve belediye meclis üyeleri yaptıkları ortak açıklamayla Kobani'de devam eden direnişe destek olmak için sınıra gideceklerini duyurdu.

Günlerdir süren İŞİD saldırılarına destek olmak için Feqiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen HDP, DBP, MEYA-DER Hakkari Şubesi'nin yanı sıra Hakkari Belediyesi, kentte bulunan sivil toplum örgütleri Kobani'de devam eden direnişe destek olmak için sınıra gidecek. HDP Hakkari İl Eş Başkanı Rahmi Temel, bileşen adına yaptığı açıklamada, "Rojava devrimine ve Kobani üzerindeki şiddetli çatışma ve saldırılara karşı siper olmak, Kürt Halk Önderi Sayın Abdullah Öcalan'ın seferberlik çağrısına yanıt olabilmek için Kobani sınırına gideceğiz" dedi.

Temel, Kobani'ye gitmek için belediye hizmet binası önünde saat 21.00'de toplanarak hareket edeceklerini kaydederek, Hakkarililere katılım çağrısı yaptı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkarililer Kobani İçin Sınıra Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement