İl Genel Meclisi Başkanı Selvi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Başkanı Selvi Açıklaması

İl Genel Meclisi Başkanı Selvi Açıklaması

"Siz isteyin, biz yatırım yapalım"

08.10.2013 15:03

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Özel İdaresi tarafından Kulu İlçesi Sarıyayla köyünde hayata geçirilen kapalı sistem damlama sulama sistemi yatırımlarında yaptığı incelemede, "Yatırımı siz isteyin, biz yapalım" dedi.

Selvi, İl Özel İdaresi Alt Yapı Daire Başkanı Ramazan Şevik, İl Genel Meclisi Tarım Komisyonu Başkanı Doğan Çiftkat, İmar Komisyonu Başkanı Dursun Uysal, Turizm Komisyonu Başkanı Faruk Koç ve Meclis üyeleri ile yatırımları yerinde incelemek üzere Kulu'ya gitti. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ile Kulu İl Genel Meclisi üyeleri Hacı Alıcı, Ömer Ölçer ve Mustafa Tuncay tarafından karşılanan heyet, ilk olarak Sarıyayla Köyü'nde 3 bin dekarlık araziyi sulamak amacıyla yapılan kapalı sistem damlama sulama tesisini yerinde inceleyerek, tesisin açılışını yaptı.

Açılıştaki konuşmasında, Konya'nın ilçe ve beldelerinde yaptıkları yatırımlarla susuz ve parke taşı döşenmemiş köy kalmadığını vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Selvi, "Böyle çalışkan bir köyümüze hayırla anılacak örnek hizmetleri getirmek boynumuzun borcu. Bu yatırımlar İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi ile birlikte devlet-vatandaş kaynaşmasının en güzel örneklerinden biri. Yeter ki, bizden yatırım isteyin. Hangi yatırıma ihtiyaç varsa, onu yapalım" diye konuştu.

Açılış sonrasında köylülerin isteklerini de dinleyen Selvi, köylülerin talebi üzerine İl Özel İdaresi'nin ilk aşamada örnek olarak 10 haneye sera yapması yönünde karar alacaklarını söyledi. Heyet daha sonra Kulu'daki tarım, eğitim, sağlık ve turizm yatırımlarını da yerinde inceledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Başkanı Selvi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement