İnönü Üniversitesi İçin 40 Proje - Son Dakika
Yerel

İnönü Üniversitesi İçin 40 Proje

İnönü Üniversitesi İçin 40 Proje

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İnönü Üniversitesi’nin nitelikli bilimsel araştırma ve eğitim iklimin hakim olduğu üreten bir üniversite haline gelmesi için 40 proje hazırladıklarını ifade etti.

11.07.2016 10:58

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İnönü Üniversitesi'nin nitelikli bilimsel araştırma ve eğitim iklimin hakim olduğu üreten bir üniversite haline gelmesi için 40 proje hazırladıklarını ifade etti.

İnönü Üniversitesi'nin, ulusal ve uluslararası ölçekte en üst sıralarda yer almasını sağlamak için yoğun bir çaba harcayacaklarını kaydeden Prof. Dr. Bay Karabulut, bunun için deneyimli ve güçlü bir ekiple yola çıktıklarını söyledi. İnönü Üniversitesi'nin Anadolu Medeniyeti'nin bilimsel ışığı olacağını belirten Karabulut, "Tüm kurum kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışarak huzurlu ve güvenli bir üniversite ortamı oluşturmak temel amacımızdır. İnönü Üniversitesi'nin tüm çalışanları kendilerine değer verilen, huzurlu, motivasyonu yüksek bir çalışma ortamını hak ediyor. İnönü Üniversitesi'nin kurumsal ve toplumsal saygınlığını arttırmak amacıyla çıktığımız bu yolda şeffaf, adil, yenilikçi, katılımcı ve evrensel ilkelerle uyumlu, liyakatli bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz" diye konuştu.

İnönü Üniversitesi'nin dünya üniversiteleri sıralamasında yer alabilmesi için 40 adet proje hazırladıklarını belirten Karabulut, "Benim bu üniversitede güzel şeyler olması için yapabileceğim çok şey var. Rektörlük seçimlerinin, üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, seçimde oy kullanacak herkesin gençliğin geleceği için oy kullanmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İşte o 40 proje

İnönü Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'un rektör olması halinde hayata geçireceği projeleri şöyle:

"Organ Nakli Merkezi, Afet Yönetimi, Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi, Agro Park, Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Birimi, AR-GE ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi, Bilimsel Araştırma, Bilim Senatosu, Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Araştırma Hastanesi, Dil Merkezi, Engelsiz Kampüs, Gençlik Sorunları Danışma ve Rehberlik Araştırma Merkezi, Geriatri Araştırma ve Uygulama Merkezi, Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi, Hayvan Bakım Merkezi, Hukuki Destek ve Danışma Merkezi, İnönü Üniversitesi Koleji, İnönü Üniversitesi Kongre Vadisi, İnönü Üniversitesi Külliyesi, İnönü Üniversitesi Yayınevi, İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kalite Güvence Sistemi, Kampüs İçi Ulaşım Güvenliği, Kanser Tanı, Tedavi ve Araştırma Merkezi, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kayısı Pazar Araştırma Merkezi, Bölgesel Kütüphane Merkezi, Lojmanların Restorasyonu, Obezite & Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi, Ödüllendirici ve Teşvik Edici Yönetim, Piknik ve Mesire Alanı, Rehabilitasyon ve Evde Bakım Merkezi, Temiz Kampüs Temiz Tesisler, Turgut Özal Tıp Merkezi (T.Ö.T.M.) Sosyal Tesisi, Turgut Özal Tıp Merkezi Kapalı Otoparkı, Üniversite & STK İşbirliği Birimi, Yaşam Merkezi, Yemekhane, Yerli İlaç Araştırma ve Geliştirme Merkezi (YİAGEM) ve Yeşil ve Çevreci Kampüs Projesi" - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnönü Üniversitesi İçin 40 Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement