İşçilere Plaket - Son Dakika
Yerel

İşçilere Plaket

İşçilere Plaket

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, özverili ve disiplinli çalışmalarında dolayı iki personele plaket verdi.

10.06.2013 16:28

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan 2 personel, disiplinli ve başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirildi.

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli 217 temizlik personeli arasından seçilen Önder Bilgin ve Muammer İncesöz teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Ödül töreni, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün atölyesinde gerçekleştirildi. Törene, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Erdemir ve İbrahim Özkan, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özer ve işçiler katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, burada yaptığı konuşmada, "Temiz bir Nazilli için hep birlikte el ele verip çalışmalıyız. İşinizin ne kadar zahmetli olduğunu çok iyi biliyorum. Bu başarının devam etmesi konusunda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Mesai içerisinde gösterdikleri performans sayesinde işlerinde başarılı oldukları tespit edilen bu arkadaşlarımız çalışma bölgelerindeki vatandaştan da çok olumlu tepkiler almıştır. Kendilerini kutluyorum" dedi.

Daha sonra söz konusu personellere plaketleri verildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşçilere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement