İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'na Aksaray'da Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'na Aksaray'da Hazırlanıyor

İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, 2 ay sonra Japonya'da yapılacak Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını Aksaray'da sürdürüyor.

16.02.2012 10:20

İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, 2 ay sonra Japonya'da yapılacak Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını Aksaray'da sürdürüyor.

İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Tufan Yalçın, yaptığı açıklamada, Aksaray Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'nde kalan 5 kız 5 erkek sporcudan oluşan İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takım sporcularının Tokyo'da yapılacak Dünya Şampiyonası için hazırlandığını söyledi.

Milli Takımın Aksaray kampının çok iyi geçtiğini ifade eden Yalçın, sabah 07: 30'da başlayan çalışmaların sporcuların performansının yükseltilmesi, teknik ve taktik ağırlıklı olarak devam ettiğini söyledi.

Çalışmaların sabah 3 saat, öğleden sonra 3 saat olmak üzere toplam 6 saat devam ettiğini belirten Yalçın, şampiyona öncesi 2 kamp daha yapacaklarını, Tokyo'daki şampiyonadan iyi bir sonuç elde etmek istediklerini kaydetti.

- AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, Dünya Şampiyonası'na Aksaray'da Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement