İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

SESOB Başkanı Köksal: "Bir insanlık suçu işleniyor ve bu suça dünya seyirci kalıyor"

21.07.2014 13:23

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, İsrail'in Gazze'de insanlık suçu işlediğini, dünyanın da bu suça seyirci kaldığını belirtti.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail tarafından Gazze'ye gerçekleştirilen vahşetin bir izahı olmadığını, mübarek ramazan ayında Müslüman kanı akıtanların er geç cezalarını bulacaklarını ifade etti.

İsrail'i kınayan Köksal, şunları kaydetti:

"Bir insanlık suçu işleniyor ve bu suça dünya seyirci kalıyor. Bebek, küçük çocuk, genç-yaşlı demeden herkes öldürülüyor, ocaklar sönüyor, gözyaşları kan oldu akıyor ve bu zulüm karşısında dünya seyirci kalıyor. Hiç kimse merak etmesin. Akan kanın, gözyaşlarının, sönen ocakların hesabını er geç verecekler. Geçmişte kendisi böyle mağduriyete uğramış bir ulusun oluşturduğu bu devletin, bir başka ulusa bu vahşeti, bu zulmü uygulaması ve onlara katliam, adeta soykırım gerçekleştirmiş olması, uluslararası toplumun vicdanını kanatıyor. Gazzeli Filistinli kardeşlerimize Allah'tan sabır diliyoruz. Gazzeli şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement