Jandarma Çocuk Kaçırmalarına Karşı Vatandaşları Uyardı - Son Dakika
Yerel

Jandarma Çocuk Kaçırmalarına Karşı Vatandaşları Uyardı

Jandarma Çocuk Kaçırmalarına Karşı Vatandaşları Uyardı

Velimeşe Jandarma Karakol Komutanlığı, çocuk kaçırmalarına karşı okullarda broşür dağıttı.

07.05.2014 16:06

Velimeşe Jandarma Karakol Komutanlığı, çocuk kaçırmalarına karşı vatadaşları, okullarda broşür dağıtarak uyardı.

Jandarma ekipleri, Velimeşe mahallesinde eğitim veren Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata ilk ve ortaokulundaki öğrencilere broşür dağıttı. Broşürde, çocuk kaçırma olaylarına karşı önlem alınması gerektiği vurgulandı.

Öğrencilere broşürleri dağıtan Velimeşe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Seyit Gökkurt, son günlerde ülke genelinde yaşanan çocuk kaçırma olaylarının son derece kötü sonuçlar doğurduğunu söyledi.

Çocukları, kendilerine yaklaşan yabancılarla iletişim kurmamaları konusunda uyaran Gökkurt, "Son günlerde, ülkemizde küçük çocukların kaçırılması ciddi sorun haline geldi. Bu kaçırma olaylarının büyük bir kısmı da kötü sonuçlar doğuruyor. Bunun için bastırdığımız 10 bin bilgilendirme broşürünü okullarımıza dağıtıyoruz. Bu kapsamda, öğrencilerimizi ve küçük çocuklar ile ailelerini bilgilendirerek, yaşanması muhtemel olaylara karşı hazırlıklı olmalarını sağlıyoruz. Ergene ilçe merkezi ve mahallelerinde bu bilgilendirme broşürlerini okullarımız başta olmak üzere dağıtıyoruz" diye konuştu.

Broşür dağıtımı sırasında bazı öğrenciler jandarma personeline sorular sorarken, bazıları da broşürde yazanları yüksek sesle arkadaşlarına okudu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Çocuk Kaçırmalarına Karşı Vatandaşları Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement