Kadına Şiddete Son Fotoğraf Sergisi Byz Garage Avm' De - Son Dakika
Yerel

Kadına Şiddete Son Fotoğraf Sergisi Byz Garage Avm' De

Kadına Şiddete Son Fotoğraf Sergisi Byz Garage Avm\' De

Alo 183 Hayat Kurtarır ve Kadına Şiddete Son! projesi için objektif karşına geçen 33 ünlü ismin fotoğrafları 12-20 Mayıs tarih aralığında Kayseri BYZ GARAGE AVM’ de sergilenecek.

13.05.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alo 183 Hayat Kurtarır ve Kadına Şiddete Son! projesi için objektif karşına geçen 33 ünlü ismin fotoğrafları 12-20 Mayıs tarih aralığında Kayseri BYZ GARAGE AVM' de sergilenecek.

Kadına şiddeti kınamak ve ALO 183 hattının bilinirliğini artırmak için yapımcılığını ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın yaptığı ve 33 ünlü ismin fotoğraf çektirdiği projenin sergisi, 12-20 Mayıs tarihleri arasında Kayseri BYZ GARAGE AVM'de sergilenecek.

Şiddete maruz kalan kadınların \\\'sessiz çığlığını\\\'anlatan projede; Alican Yücesoy, Burcu Kara, Canan Hoşgör, Cüneyt- Betül Arkın, Engin Hepileri, Hakan Eratik- Yeşim Salkım, Hande Subaşı, Işın Karaca, İvana Sert, Mehmet Ali Erbil, Özlem Yıldız ve Pınar Altuğ gibi ünlü isimler yer alıyor. Sergi, 12-20 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edebilecek.

BYZ GARAGE hakkında

Kayseri'de ilk defa alışveriş merkezi ile iş dünyasının ihtiyaçlarını birlikte çözümleyen bir model geliştiren BYZ GARAGE, günümüzün tempolu yaşantısına cevap veren sosyal aktivite olanaklarını müşterilerinin hizmetine sunuyor. Bol ürün çeşidiyle alışverişi keyfe dönüştüren süpermarketi, bütün teknolojik ürünlerin kolayca bulunabileceği elektronik marketi ve yerli/ yabancı markaların mağazaları ile alışverişi keyfe dönüştürüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadına Şiddete Son Fotoğraf Sergisi Byz Garage Avm' De - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement