Kadir Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün ile Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.07.2014 13:15

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün ile Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, Müslümanlar için birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısında bulunarak, Gazze'de yaşanan katliamın bir an önce durdurulması gerektiğini belirtti.

Üstün ise Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu milletçe yaşadıklarını belirterek, "Kadir Gecesi, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir. Her türlü kötülüğün ve çekişmenin son bulması için fırsat sayılan bu geceleri iyi değerlendirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen de bütün dünyada acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir gelecek temennisinde bulunarak, Gazze'de İsrail'in zulmüne uğrayanlar için dua edeceklerini kaydetti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement