Kaptandan "Soğuk" Salona "Sıcak" Çağrı - Son Dakika
Yerel

Kaptandan "Soğuk" Salona "Sıcak" Çağrı

Dünya Erkekler Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman ilk maçında yarın Bosna Hersek'le karşılaşacak A Milli Takım Kaptanı Emrah Özmen, "Taraftar desteği bizim için çok önemli o yüzden İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

03.04.2015 11:36

ALİ KORKMAZ - Dünya Erkekler Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman ilk maçında yarın Bosna Hersek'le karşılaşacak A Milli Takım Kaptanı Emrah Özmen, "Taraftar desteği bizim için çok önemli o yüzden İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Özmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya sıkı bir antrenman programıyla çok iyi hazırlandıklarını, son dönemde tamamen maçlara odaklandıklarını kaydetti.

Amaçlarının altın madalya kazanmak olduğunu bildiren Özmen, "Yarın Bosna Hersek'le ilk maçımıza çıkacağız. Turnuvaya iyi başlamak istiyoruz. Taraftar desteği bizim için çok önemli o yüzden İzmirlileri yanımızda görmek istiyoruz. Erzurum'da altın madalya aldığımızda Erzurumlular bizi yalnız bırakmamıştı" diye konuştu.

Özmen, Türkiye'de doğduğunu ama 7 yılan bu yana ABD'de yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Son dönemde buz hokeyinde çizgimiz yukarıya çıktı. Artık daha hızlı oynuyoruz. Bu gelişim Milli takımlara yansıyor. Artık hedefimiz daha üst gruplar. Özellikle altyapı takımlarımız daha iyi, daha modern oynamaya başladı. Geçmişe göre daha fazla iyi oyuncumuz var."

-Maç programı

2012'de Erzurum'daki 3. Klasman maçlarını lider tamamlayan ve 2. Klasman B Grubu'na yükselen Türkiye, geçen yıl tekrar 3. Klasman'a gerilemişti.

Türkiye'nin Bosna Hersek, Gürcistan, Hong Kong, Lüksemburg, Kuzey Kore ve Birleşik Arap Emirlikleri'yle mücadele edeceği 3. klasmanda ilk müsabakalar bugün oynanacak.

12 Nisan'da sona erecek müsabakaların ardından lider ekibin 2. Klasman B Grubu'na yükseleceği turnuvada Türkiye yarın Bosna Hersek'le karşılaşacak.

Ay-yıldızlı ekip, turnuvanın geri kalan maçlarında 6 Nisan Pazartesi Gürcistan, 7 Nisan Salı Birleşik Arap Emirlikleri, 9 Nisan Perşembe Hong Kong, 10 Nisan Cuma Lüksemburg ve 12 Nisan Pazar günü de Kuzey Kore ile karşılaşacak.

A Milli Takım kadrosunda yer alanlar şöyle:

Erol Kahraman, Levent Özbaydugan, Savaş Aktürk, Barış Coşkun, Emre Faner, Fatih Faner, Kerem İslam, Gökhun Öztürk, Hüseyin Seçer, Gökalp Solak, Barış Bağcılar, Erdoğan Coşkun, Serkan Gümüş, Yusuf Halil, Yavuz Karakoç, Alec Koçoğlu, Andy Koçoğlu, Emrah Özmen, Serdar Semiz, Alper Solak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaptandan 'Soğuk' Salona 'Sıcak' Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement