Karacabey'deki Soğan Tezgahları Kaldırılıyor - Son Dakika
Yerel

Karacabey'deki Soğan Tezgahları Kaldırılıyor

Karacabey\'deki Soğan Tezgahları Kaldırılıyor

Karacabey Belediyesi, Bursa-İzmir kara yolu üzerindeki boşaltılan soğan tezgahlarının kaldırılması için çalışma başlattı.

13.02.2015 18:45

Karacabey Belediyesi, Bursa- İzmir kara yolu üzerindeki boşaltılan soğan tezgahlarının kaldırılması için çalışma başlattı.

Karacabey Belediyesi, Bursa-İzmir karayolu üzeri ve ilçe girişindeki boşaltılan soğan tezgahlarını ilgili düzenleme çalışmalarını başlattı. Orta refüjlerdeki düzenlemelerin yanı sıra çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan unsurlarla ilgili de çeşitli çalışmalar yapan Karacabey Belediyesi, son olarak atık tesisleri denetledi. Karacabey Belediyesi Çevre Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde ilk olarak yol üzerindeki geri dönüşüm tesisleri denetlendi. İş yerlerinin evrakları, genel çalışma standartlarına uyup uymadığı kontrol edildi. Denetimlerde ayrıca çevre kirliliğine karşı alınan tedbirler de gözden geçirildi.

Ekiplerin bir diğer adresi ise kapatılan soğan tezgahları oldu. Yol boyunda atıl durumda kalan ve özellikle görüntü kirliliğine sebep olan boş tezgahların kaldırılması için çalışma başlatan belediye ekipleri, tezgah sahipleri ile iletişime geçti. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "İlçemize gelenlerin veya yol üzerinden geçenlerin gördüğü Karacabey'in vitrini konumundaki Bursa-İzmir kara yolu özen gösterdiğimiz noktalardan biridir. Bu yerlerde orta refüj çalışmaları ve benzer düzenlemelerin üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Bu anlamda denetim ve çalışmalarımız sürecektir. Yine Karacabey'in şehir içine girişteki metruk binaların kaldırılması için de çalışma içindeyiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey'deki Soğan Tezgahları Kaldırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement