Karesi'de Her Mahallede Spor Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Karesi'de Her Mahallede Spor Yapılacak

Karesi\'de Her Mahallede Spor Yapılacak

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Karesi Belediyesi, mahallelere ve okullara semt spor sahaları yapıyor.

07.09.2015 16:24

Gençlerin daha iyi ve kaliteli ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla kolları sıvayan Karesi Belediyesi, mahallelere ve okullara semt spor sahaları yapıyor.

Karesi Belediyesi, gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla şehir genelinde semt spor sahaları yapmaya devam ediyor. Kuvayi Milliye Mahallesi, Maltepe Mahallesi, 1. Sakarya Mahallesi ve Toygar Mahallesi'ne semt spor sahası yapan belediye, mahallelerin yanı sıra Zafer İlkokulu, Fatih İlkokulu, Karesi İlkokulu, Sevinç Kurşun İlkokulu, Üçpınar İlkokulu ve Şule Yüksel Şenler İmam Hatip Lisesi'nin bahçesine spor sahası yapıyor. Yapılan spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Karesi Belediyesi, semt spor sahası yatırımıyla ilçenin dört bir yanında, her kesimi sporla buluşturacak.

Sporu Karesi'nin geneline yaymak, herkesin yaşadığı yerde spor yapmasını sağlamak için mahalle semt sahalarını önemsediklerini vurgulayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu tür çalışmalarla birlikte şehre nefes aldırdıklarını, mahalle sakinleri için uygun dinlenme ve buluşma ortamları oluşturduklarını kaydetti. "Her geçen gün daha da modernleşen Karesi'mize örnek semt sahaları yapmak için kollarımızı sıvadık" diyen Başkan Yılmaz, "Bizler her zaman bütün spor dallarına ve sporcuya destek olduk. Olmaya da devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karesi'de Her Mahallede Spor Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement