Kaybolan Köpeğini El İlanıyla Arıyor - Son Dakika
Yerel

Kaybolan Köpeğini El İlanıyla Arıyor

Dekan, Prof.Dr.Mustafa Baloğlu, bir süre önce kaybolan "Golden Retriver" cinsi köpeğini el ilanıyla arıyor.

10.01.2012 10:40

Ekber Türkoğlu - Tokat'ta, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Baloğlu, bir süre önce kaybolan "Golden Retriver" cinsi köpeğini el ilanıyla arıyor.

Prof. Dr. Mustafa Baloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 yıldır Gaziosmanpaşa Üniversitesinde görev yaptığını belirtti.

"Köpük" adlı köpeğinin geçen cuma günü kaybolduğunu ifade eden Prof. Dr. Baloğlu, "6 aylık 'Golden Retriver' cinsi köpeğimiz vardı. Cuma günü sanırım bahçe kapısını açık bırakmışlar, köpeğimiz de tahminimce birilerinin peşine takılıp gitmiş. Sonra da evi bulamadı" dedi.

O günden bu yana köpeklerinden haber alamadıklarını söyleyen Prof. Dr. Baloğlu, bölgeyi dolaştıklarını ancak Köpük'ün izine rastlayamadıklarını anlattı.

Gören vatandaşların haber vermeleri için el ilanı hazırladıklarını kaydeden Baloğlu, şöyle konuştu:

"Köpeğimizin fotoğrafının bulunduğu ve ev telefonumuzun yazılı olduğu el ilanı hazırladık. Şehrin belli kesimlerine bu ilanları astık. Çok ilginç şeyler de oldu. İkinci el ilanı yapıştırırken duraktaki bir genç 'Bu köpeği Niksar yolunda gördüm ve sevdim' dedi. Veterinerlere ilan bıraktık, belki getirirler diye. Veterinerlerden bir tanesi 'ben bunu gördüm çocuklar gezdiriyordu' dedi. İlanları yapıştırdıktan sonra ertesi gün bir telefon geldi. Bir vatandaş, 'ben bu köpeği belediyenin önünde gördüm, tasması olduğu için sağa sola baktım sahibini göremedim' dedi. Gittim, baktım, orada da bulamadım. Bugün de Kaşıkçı bağlarında gördüklerini söylemeleri üzerine gittim, oralara da baktım ama bulamadım."

Belediyenin hayvan barınağını da kontrol ettiklerini belirten Prof. Dr. Başoğlu, "Umutla bekliyoruz köpeğimizin bulunmasını. Mahallemizdeki çocuklar ilanı görmüşler. Ödül vereceğimiz için çocuklar 'biz ararız' dediler. Köpeğimizi bulana sembolik olarak 50 lira vereceğiz. Köpeğimiz ailemizin bir ferdi haline geldi. 3 çocuğum var, en çok onlar üzülüyorlar" dedi.

- TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaybolan Köpeğini El İlanıyla Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement