Kayıp Yaşlı Şahsın Ailesi Tedirgin - Son Dakika
Yerel

Kayıp Yaşlı Şahsın Ailesi Tedirgin

Kayıp Yaşlı Şahsın Ailesi Tedirgin

Malatya’da, bir hafta önce kaybolan yaşlı şahsın ailesi, yetkililerden destek istedi.

16.08.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, bir hafta önce kaybolan yaşlı şahsın ailesi, yetkililerden destek istedi.

Battalgazi Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesi'nde oturan Ramazan Oğuzbey'in (80) geçtiğimiz Pazar günü evden ayrılarak ve bir daha dönmediği kaydedildi. Bir haftadır, ailesiyle birlikte babasını arayan Seyfullah Oğuzbey, yetkililerden babasının bulunması için yardım istedi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde (MGTC) gazetecilere açıklamada bulunan Oğuzbey, 80 yaşındaki babası Ramazan Oğuzbey'in bir haftadır kayıp olduğunu ve yapılan tüm aramalara karşın kendisine ulaşamadıklarını söyledi.

Babasının Alzheimer hastası olduğunu anımsatan Oğuzbey, "Babam, geçtiğimiz Pazar günü evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alamadık. 7 gündür her yerde kendisini arıyoruz. Jandarma ve emniyet ekipleri gerekli çalışmaları yapıyor ama biz vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Babamı görenlerin jandarma ya da polisi aramalarını istiyoruz" dedi.

Oğuzbey, en son Akpınar'de görünen babasının sakallı olduğunu ve şalvar giydiğini söyledi.

Kayıp olan Ramazan Oğuzbey'in yeğeni Abdulbaki Uçar ise, "Bir haftadır evde huzur yok. Hepimiz dayımı arıyoruz. Ailecek perişan durumdayız. Bu anlamda yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayıp Yaşlı Şahsın Ailesi Tedirgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement