Kaymakam Erkayıran Okulları Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erkayıran Okulları Gezdi

Kaymakam Erkayıran Okulları Gezdi

Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem okul ziyaretleri turunu tamamladı.

02.04.2014 16:48  Güncelleme: 16:51

Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem okul ziyaretleri turunu tamamladı.

Bozyazı Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce uygulanan yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli ödüllendirme süreci ve okulların eğitim öğretim ile ilgili sorunlarını yerinde tespit etmek üzere okul ziyaretlerinin ikinci turunu gerçekleştiren Erkayıran'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ve Şube Müdürleri Hamdi Sandal ile Ahmet Aydul eşlik ettiler.

Okulların eğitim-öğretim ile ilgili sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla ikinci turda köy ve mahallelerde bulunan 16 ilkokul, 10 ortaokul, 5 lise ve 1 anaokulu olmak üzere toplam 32 okul ziyareti gerçekleştiren Erkayıran, okul idarecileri, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek ödül yönergesi, öğrencilerin davranışları ve kitap okuma noktasındaki faydalarıyla, eğitim öğretimle ilgili yapılan çalışmalar ve okulların sorunları hakkında bilgi aldı.

Erkayıran, okul ziyaretlerindeki amaçlarının, okul idarecilerini, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri dinleyerek, eğitim-öğretim kalitesini artırabilmek için yapılması gerekenleri hep birlikte yapmak olduğunu söyledi. Erkayıran, "Bozyazı'da eğitim-öğretimin kalitesini yükseltebilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Geleceğimiz olan gençlerimizin, çocuklarımızın eğitimi bizim için önemlidir. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunu görmekteyiz. Bozyazı her geçen gün eğitim-öğretimde çıtasını yükseltmektedir. Okullarımız, öğrencilerimiz sosyal projelerde, yarışmalarda, sınavlarda göğsümüzü kabartacak sonuçlar almaktadır. Daha da iyi olabilmek için çaba göstermekteyiz. Eğitim camiamızı başarılarından dolayı kutlarım" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erkayıran Okulları Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement