Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Açıklaması

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Açıklaması

24 Kasım Öğretmenler Günü Kayseri’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, “18 bin 700 öğretmen arkadaşımın Kayseri’nin başarısına vermiş olduğu destekten dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

24.11.2015 10:47

24 Kasım Öğretmenler Günü Kayseri'de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "18 bin 700 öğretmen arkadaşımın Kayseri'nin başarısına vermiş olduğu destekten dolayı hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu'nun çelengi sunmasının ardından program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Bugün yeni bir öğretmenler gününü idrak ediyoruz. Geleceğini emanet ettiğimiz, ülkemizin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve onlar için çalıştığımız öğrencilerimizi, evlatlarımızın emanetini üzerinde taşıyan öğretmenlerimizin günü. Bu sorumluluğu, yükü öğretmenlerimiz biliyorlar. Ciddi anlamda o yükü omuzlarında hissederek mesleğini icra etmeye çalışıyorlar. Onların bir gününü hep birlikte idrak etmek durumundayız. İlimizde görev yapan 18 bin 700 öğretmen arkadaşımın bu hassasiyetten, görev yapma azminden, Kayseri'nin başarısına vermiş olduğu destekten ve katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Belki daha çok anılmaya, değer verilmeye layık olan bir kitleye hizmet ediyoruz. İnşallah o günleri de görme dileğiyle Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement