Kazandıkları Kupayı Büyükşehir'e Teslim Ettiler - Son Dakika
Yerel

Kazandıkları Kupayı Büyükşehir'e Teslim Ettiler

Kazandıkları Kupayı Büyükşehir\'e Teslim Ettiler

Demirpençe Spor Kulübü, Nevşehir'de düzenlenen 3.Geleneksel Muay Thai Kapadokya Kupası'nda ikincilik elde etti.

11.09.2013 11:34

Demirpençe Spor Kulübü, Nevşehir'de düzenlenen 3. Geleneksel Muay Thai Kapadokya Kupası'nda ikincilik elde etti. Kulüp, ikincilik kupasını kendilerine her türlü desteği sunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etti.

Nevşehir'de gerçekleştirilen 3. Geleneksel Muay Thai Kapadokya Kupası'nda Antalya'yı temsil eden Demirpençe Spor Kulübü, şampiyonada ikincilik kupasını kaldırdı. 4 Altın, 1 gümüş ve 4 bronzla kente dönen sporcular, Kulüp Başkanı Hasan Urlu ve Antrenör Yasin Urlu ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin'i makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hasan Urlu şampiyonaya 17 ilde 140 sporcunun katıldığı turnuvada, ikincilik elde etmelerini kendilerini memnun ettiğini kaydetti. Urlu, "Büyükşehir Belediyesi başarılarımıza hep vesile oldu. Siz destek verdiğiniz sürece başarılarımız devam edecek. Bu desteklerinizden dolayı kazandığımız kupayı ve madalyaları Büyükşehir Belediyesi'ne teslim etmek istiyoruz" dedi.

Kupayı ve madalyaları teslim alan Genel Sekreter Mehmet Aktekin, başarının Antalya adına gurur verici olduğunu söyledi. Amatör sporlara ellerinden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Aktekin, sporcuları tek tek tebrik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazandıkları Kupayı Büyükşehir'e Teslim Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement