Keçiören'in İbadet Yerlerinde Nano-teknolojik Dezenfektan - Son Dakika
Yerel

Keçiören'in İbadet Yerlerinde Nano-teknolojik Dezenfektan

Keçiören\'in İbadet Yerlerinde Nano-teknolojik Dezenfektan

Keçiören ilçesindeki ibadet yerlerini yıl boyunca düzenli olarak temizleyen Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ibadethaneleri haşerelere ve kemirgenlere karşı koruyacak önlemler almayı da ihmal etmiyor.

22.09.2015 11:00

Keçiören ilçesindeki ibadet yerlerini yıl boyunca düzenli olarak temizleyen Keçiören Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ibadethaneleri haşerelere ve kemirgenlere karşı koruyacak önlemler almayı da ihmal etmiyor.

Belediye ekipleri ilçede bulunan ibadethanelerdeki, ibadet alanları, kömürlükler, kalorifer daireleri, tuvaletler ve lavabolar da dahil olmak üzere, tüm kapalı alanlarda nano-teknolojik yöntemle dezenfektan işlemi uyguluyor. Keçiören'de bulunan bütün ibadethaneleri ilaçlayan belediye ekipleri, işlemin ardından ortama koku giderici parfüm de sıkıyor. Camilerin halı ve duvarlarına soğuk sisleme yöntemi ile uygulanan dezenfektan yüzeylerde bulunan mikrop, bakteri ve virüsleri yok ederken kokuları da gideriyor ve etkisini altı ay boyunca sürdürüyor. İbadet yerlerindeki temizlik işlemleri tamamlandığında ibadethaneler haşerelere karşı ilaçlanmış ve koku giderici parfüm ile ferahlatılmış olacak.

İBADETHANELERİMİZİN TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Keçiörenlilerin gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için çalıştıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,Kurban Bayramı öncesi ibadethanelerin temizliğine ve dezenfektan işlemlerine ayrı bir önem verdiklerine dikkat çekerek "Her alanda halkımızın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluğumuz vardır. İbadethanelerimizin temizliğini gerçekleştirerek bu sorumluluğumuzun bir gereğini daha yerine getirmiş oluyoruz" dedi. "Temizlik imandandır" hadisini hatırlatan Başkan Ak, "Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak elbette ibadethanelerimizin temizliğine de itina göstermeliyiz. Vatandaşların birlikte kullandığı, toplumun tüm sosyal kesimlerinin biraraya geldiği ibadethanelerimizin temizliğini ve haşerelere karşı ilaçlama işlemini düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'in İbadet Yerlerinde Nano-teknolojik Dezenfektan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement