Kırıkkale'de Gençlik Kamplarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Gençlik Kamplarına Yoğun İlgi

Kırıkkale\'de Gençlik Kamplarına Yoğun İlgi

Bakanlık tarafından düzenlenen deniz ve doğa kamplarına Kırıkkaleli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

06.08.2014 11:12  Güncelleme: 16:43

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen deniz ve doğa kamplarına Kırıkkaleli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Hatay ve Antalya kamplarına katılacak öğrenciler, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haluk Karahan tarafından Başpınar Spor Salonu önünden uğurlandı.

Karahan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz döneminde gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini önemsediklerini söyledi.

Hatay'daki Arsuz kampına 17, Antalya'daki Duacı kampına ise 15 öğrenci gönderdiklerini belirten Karahan, şunları kaydetti:

"Bu kampların amacı gezdikçe bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilinci artan bir gençlik yetiştirmek. Gerçekleştirilen bu kamplar kendini rahat ifade edebilen, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, gezip görerek öğrenen gençlerin varlığının sosyal barışa kardeşlik ve huzura hizmet edeceği bilinciyle uygulanmaktadır. Çankırı ve Kırşehir'den gelen öğrenci guruplarıyla Hatay Arsuz ve Antalya Duacı kamplarına toplam 90 öğrenci gönderildi."

Karahan, Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında da 160 öğrencinin Erzurum ve Sinop gezilerine katıldığını bildirdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Gençlik Kamplarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement