Korkuteli Thk'na Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Thk'na Teşekkür Belgesi

Korkuteli Thk\'na Teşekkür Belgesi

Türk Hava Kurumu (THK) Korkuteli Şubesi’nin Kurban Bayramında rekor seviyede kurban derisi toplamasından dolayı teşekkür belgesi gönderdi.

14.10.2015 17:40

Türk Hava Kurumu (THK) Korkuteli Şubesi'nin Kurban Bayramında rekor seviyede kurban derisi toplamasından dolayı teşekkür belgesi gönderdi.

THK Korkuteli Şubesi, Kurban Bayramı'nda kesilen kurbanların derilerinin Türk Hava Kurumu'na bağışlanması için yaptığı çalışma sonrası teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Türk Hava Kurumu Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca'ya THK Genel Başkan vekili Mustafa San tarafından gönderilen teşekkür belgesinde, "2015 yılı deri toplama faaliyetimizi yakın ilginiz, özveriniz ve hiç esirgemediğiniz desteğiniz sayesinde başarıyla tamamladık. Ailenizle dahi bayramlaşamadan, Ata yadigarı Kurumunuza destek olmak için Kurban Bayramı süresince büyük bir özveri ile çalıştığınız ve bu güzide Kuruma sahip çıktığınız için şahsınıza ve çalışma arkadaşlarınıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden aldığımız güçle hedeflerimizi daha da büyütecek" ifadelerine yer verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Thk'na Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement