Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Beykonak Mahallesi'nde düzenlenen kutlama töreninde tebrikleri kabul etti.

08.04.2014 23:46

Kumluca Belediye Başkanlığına seçilen Hüsamettin Çetinkaya için Beykonak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Yasası ile belde belediyesi kapatılarak mahalleye dönüşen Beykonak Mahallesi'nde Çetinkaya'nın yeniden belediye başkanlığına seçilmesi dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Çetinkaya ve belediye meclis üyeleri, önce Beykonak eski belediye binasına geçerek, vatandaşların tebriklerini kabul ettiler.

Daha sonra meydanda kurulan platformdan vatandaşlara hitap eden Çetinkaya, 15 yıldır Kumluca'da Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlattı.

Çetinkaya, seçimlerde halkın AK Parti'ye ve kendisine duydukları güvene teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Beykonak Mahallemiz son 10 yılda en çok hizmete hasret kalmış bir beldemizdi. Şimdi yeni yasayla birlikte mahalle oldu ve Kumluca ile bütünleşti. Seçimden önce size söz verdik ve seçimin hemen ertesi günü mahallemize hizmete başladık. İnşallah çok daha güzel olacak. Sizler ve Beykonak Mahallemiz hak ettiği hizmete kavuşacak. Çünkü sizler bu hizmeti hak ettiniz, seçimlerde tercihiniz hizmetten ve bizden yana kullandınız. Sizlerin bu tercihine karşılık sizlere hizmet ederek teşekkür edeceğiz."

Beykonak Mahallesi'nde en çok ihtiyaç duyulan asfalt çalışmasını hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını aktaran Çetinkaya, belediye binasının kapatılmayacağını ve hizmet vermeye devam edeceğini kaydetti.

Kutlamalar, Kumluca Mehter Takımının konserinin ardından, havai fişek gösterisi ile sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement