Kuşadası'nda Eğitim ve Sorunları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Eğitim ve Sorunları Toplantısı Yapıldı

Kuşadası\'nda Eğitim ve Sorunları Toplantısı Yapıldı

Kuşadası’nda eğtim ve sorunları masaya yatırıldı.

17.06.2014 11:33

Kuşadası'nda eğtim ve sorunları masaya yatırıldı. Kuşadası Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinde düzenlenen toplantıda, Kuşadası eğitimi masaya yatırıldı ve sorunların çözüm yolları tartışıldı.

" Kuşadası Eğitimi ve Sorunları " konulu toplantıya Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan ve AK Parti Kuşadası ilçe Başkanı Ali Kara ile milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda ayrıca, önümüzdeki döneme ilişkin alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu. Kuşadası'nda bulunan değişik okul müdürlerinin söz aldığı toplantıda yaşanan sıkıntılar ve ihtiyaçlar gündeme geldi.

Okul müdürlerinin konuşması sırasında bol bol not alan AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, çözüm noktasında gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Türkiye'de sadece 4 tane olan Anadolu Denizcilik Lisesi'nin eğitim kalitesinin ve uygulamalı eğitim için gereksinim duyulan havuz ihtiyacı için de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydeden Gültekin Kılınç, "Eğitim konusu hükümetimizin önemle ve titizlikle üzerinde durduğu bir alan. 2002 yılından bu yana eğitim dünyasına kazandırdıklarımız ortada. Anadolu Denizcilik Lisesi değer verdiğimiz bir okulumuz. Dört bir yanı denizlerle çevrili ülkemizin ihtiyaç duyduğu yetişmiş eğitimli personel ihtiyacının karşılanması açısından bu tür okulların desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Gerek Kuşadası Kaymakamımız ve gerekse İl Milli Eğitim Müdürümüzden aldığım bilgiler doğrultusunda bakanlık nezdinde en kısa zamanda girişimlere başlayacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Eğitim ve Sorunları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement