Kutsal Topraklar" Fotoğrafları "Ramazan Paketi" Olacak - Son Dakika
Yerel

Kutsal Topraklar" Fotoğrafları "Ramazan Paketi" Olacak

Bandırma Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Seyfi Şeren'in "Kutsal Topraklar" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

03.07.2015 13:56

Bandırma Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Seyfi Şeren'in "Kutsal Topraklar" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Kültür Sanat Merkezi'ndeki açılışta konuşan fotoğraf sanatçısı Şeren, Mekke, Medine ve Bandırma'ya sevdalı  olduğunu belirterek, oralarla ilgili güzellikleri vatandaşlara taşıyabilme adına fotoğraf çekmeye başladığını söyledi.

"Kutsal Toprak"lara ait 60 eseri sergide beğeniye sunduğunu ifade eden Şeren, burada satılacak fotoğrafların geliriyle ihtiyaç sahiplerine "Ramazan paketi" hazırlayıp vereceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Dursun Mirza da Bandırma Amatör Fotoğrafçılar Topluluğu'nun açtıkları sergilerde elde ettikleri gelirleri güzel işler için kullandığını belirterek, "Bunun desteklenmesi gerekiyor. Biz de belediye olarak hepimizin gönlünde yer alan, gidip görülmesi gereken, bizim gibi de gidip göremeyenler için de bu fotoğraflarla kutsal toprakları bizlere ulaştıran ve duyguları paylaştıran Seyfi Şeren'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Sergi, 14 Temmuz'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutsal Topraklar' Fotoğrafları 'Ramazan Paketi' Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement