Kuzka ile Katso İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Kuzka ile Katso İşbirliği Protokolü İmzaladı

Kuzka ile Katso İşbirliği Protokolü İmzaladı

KUZKA ve TSO arasında Kurumsal İşbirliği protokolü imzalandı.

26.01.2012 18:39

KUZKA ve TSO arasında Kurumsal İşbirliği protokolü imzalandı.

Kastamonu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) arasında Kurumsal İşbirliği protokolü imzalandı. KUZKA toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan KUZKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen, amaçlarının paylaşımcı bir mantıkla bölgenin konumu daha da iyileştirmek olduğunu belirterek, "Bu bağlamda kurumlarla işbirliği yapıyoruz. İlk protokolü üniversite ile gerçekleştirdik. Bunu yürütmeye çalışıyoruz. Diğer kurumlarımızı da buna katmak istiyoruz" dedi.

Bu işbirliğinden Kastamonu'nun karlı çıkacağına inandıklarını ifade eden KATSO Başkanı Halil Öztosun ise, "Çünkü burada 29 tane uzman arkadaşlarımız vardır. Kalkınma ajansı üç ilin beraberce kalkınmasını sağlayacak bir kurumdur. Her il KUZKA'nın sayesinde ortak kalkınacaktır. Bizde her türlü işbirliğini KUZKA ile sağlayıp, Kastamonu'nun ve bölgenin bundan daha iyi yararlanmasını sağlayacağız. Bizde hep berber kalkınmaya çalışcağız. KUZKA'ya elimizden geldikçe destek vereceğiz" diye konuştu.

Ayrıca KUZKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen, son günlerde Sinop TSO Başkanı Erol Derici tarafından basına yaptığı açıklamaları değerlendirerek, "Yaptığımız iş son derece şeffaf. Biz kendimizden eminiz. Bu yüzden üzerimize atılı suçlamalar var. Bunun için 3-4 saat süren geniş çaplı bir cevap metni hazırlıyoruz. Bunu 15 Şubat'ta hem kamuoyuna hem de gerekli mercilere cevap niteliğinde açıklamayı planlıyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzka ile Katso İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement