Manavgat İşitme Engelliler Sezonun Son Maçına Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat İşitme Engelliler Sezonun Son Maçına Çıkıyor

Manavgat İşitme Engelliler Sezonun Son Maçına Çıkıyor

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi’nde mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, 2013-2014 sezonunu İstanbul Anadolu İşitme Engelliler Takımı ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı erteleme maçıyla noktalayacak.

16.05.2014 16:46

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'nde mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, 2013-2014 sezonunu İstanbul Anadolu İşitme Engelliler Takımı ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı erteleme maçıyla noktalayacak.

Antalya'nın Manavgat ilçesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, 2013-2014 sezonunun son maçını Engelli Kamu Personeli Sınavı nedeniyle ertelenen İstanbul Anadolu İşitme Engelliler maçıyla tamamlayacak. Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Ahmet Durmaz yaptığı açıklamada, "Sezonun son maçını geçen hafta Edirne ile deplasmanda yaptık. Farklı bir şekilde kazandık. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı nedeniyle 16'ncı hafta maçları ertelenmişti. Bu hafta İstanbul Anadolu ile deplasmanda maçımızı yaparak, sezonu tamamlayacağız" dedi.

Gruplardan ilk üç takımın katılacağını bildiren Durmaz, "İlk defa oluşturulacak süper lige katılmayı haftalar önce garantilemiştik. Türkiye Şampiyonası'na da ilk iki takım katılacak. Biz de şu anda ikinci durumdayız. Hedefimiz bu son maçımızı kazanıp, şampiyonaya gitmek olacak. Kaptan Tarık Tanrıkulu ve Seyit Karaca'nın sakatlıkları devam ediyor. Ömer Akbulut ve Melih Kirişci kart cezalısı, dört as oyuncudan yoksun maça çıkacağız. Geçen hafta yedek oyuncularımızla maçı farklı kazandık. Yedek oyuncularıma güveniyorum. Rakip takımında ligden düşme durumu var. Bundan dolayı maçın önemi yükse. Her iki takımda elinden geleni yapacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat İşitme Engelliler Sezonun Son Maçına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement