Margiad'dan Türk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Margiad'dan Türk'e Ziyaret

Margiad\'dan Türk\'e Ziyaret

Mardin Genç İşadamları Derneği (MARGİAD), Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol'u makamında ziyaret etti.

18.07.2014 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Genç İşadamları Derneği (MARGİAD), Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol'u makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan MARGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Aslan, Mardin'in kalkınması sürecinde aktif olarak yer almak istediklerini dile getirdi. Yönetim kurulu üyeleri, daha sonra istek ve önerilerini eş başkanlarla paylaştı. Eşbaşkan Türk ise, Mardin'de istihdam olanaklarının sağlanması durumunda birçok sorunun çözüleceğini belirterek, bu sıkıntıları el birliğiyle çözeceklerini dile getirdi. Birçok projeyi yaşama geçirmeye çalıştıklarını kaydeden Türk, imkansızlıklar içerisinde olduklarını söyledi.

Daha sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türk, her zaman Filistin halkının özgürlük mücadelesinin yanında olduklarını ve gençlik dönemlerinde de bu desteğini sürdürdüğünü belirterek, "Filistin'in yanında da olmamız gerekiyor. Ancak Kobani'deki vahşeti de görmemiz lazım. Bu insanlık dışı durumun neden görünmediğini anlamıyoruz. Kobani'de sadece Kürtler yaşamıyor" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Margiad'dan Türk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement