Marmaris'te 13 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te 13 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Marmaris\'te 13 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Muğlan’ın Marmaris ilçesinde 13 bin öğrenci karne coşkusu yaşadı.

23.01.2015 19:23

Muğlan'ın Marmaris ilçesinde 13 bin öğrenci karne coşkusu yaşadı.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan karne heyecanı yaşayan okullardan biri olan Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

15 Eylül 2014'te başlayan 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarısı bugün sona erdi. Türkiye'nin dört bir yanındaki Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri heyecanla karnelerini aldı. Böylelikle çocukların iple çektikleri iki haftalık tatil de başlamış oldu.Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan bugün Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek miniklerin karne heyecanına ortak oldu.Kaymakam Yüksel öğrencilerin arasına girerek onlarla uzun uzun sohbet ederek, velilere tavsiyelerde bulundu.Öğrenciler de Kaymakam Yüksel'e şiirler okudu. Öğrencilere teker teker karnelerini dağıtan Kaymakam Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğrencileri tebrik etti.

İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Marmaris'te bulunan 13 bin öğrenci ile 900 öğretmenin 15 gün sürecek olan tatili bugün itibariyle başladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te 13 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement