Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Örnek Proje - Son Dakika
Yerel

Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Örnek Proje

Temel Eğitimden Orta Eğitimine Geçiş (TEOG) sınavında Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih eden ve 400 tam puan ve üzeri alan öğrencilere burs verilecek.

05.08.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temel Eğitimden Orta Eğitimine Geçiş (TEOG) sınavında Midyat Anadolu İmam Hatip Lises'ini tercih eden ve 400 tam puan ve üzeri alan öğrencilere burs verilecek.

Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Tevfik Acar, yaptığı açıklamada, Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni  tercih eden ve TEOG sınavında 400 tam puan ve üzeri alan öğrencilerimizi okulumuza teşvik etmek için öğrenim gördüğü 4 yıl boyunca aylık 100 TL nakit burs ve öğle yemeğini okul aile birliği tarafında karşılayacağız "dedi.

Amaçlarının Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne öğrencilerin ilgisini çekmek için ve rahat eğitim sürmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Acar şöyle devam etti:

"Amacımız özellikle imam hatip liselerine olan ilgiyi artırmaktır. Öğrencilerimizin iyi öğrenim görmeleri yanında eğitimlerini rahat sürdürmeleri istiyoruz. Okulumuz, 2014-2015 eğitim öğretim yüksek yılında başarı gösterdi. Okulumuz Mardin genelinde en başarılı imam hatip lisesidir. 2014-2015 yerleştirme sonuçlarına göre 30 öğrencimiz üniversitelerin önde gelen hukuk, ilahiyat, fen ve edebiyat fakültelerine yerleştiler. Buda başarımızı perçinledi." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement