Millletvekili Aday Adayı Kerim Cangır Fethiyelilerle Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Millletvekili Aday Adayı Kerim Cangır Fethiyelilerle Buluşacak

Millletvekili Aday Adayı Kerim Cangır Fethiyelilerle Buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Milletvekili aday adayı Kerim Cangır, 12 Mart Perşembe günü Muğla’nın Fethiye ilçesinde partilileri ile buluşacak.

11.03.2015 23:29

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muğla Milletvekili aday adayı Kerim Cangır, 12 Mart Perşembe günü Muğla'nın Fethiye ilçesinde partilileri ile buluşacak.

Muğla'dan Milletvekili aday adayı olan Dr. Kerim Cangır 12 Mart Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe binasında açıklama yapacak. CHP'lilerle buluşacak olan Cangır "12 Mart 2015 Perşembe Günü saat 14: 30'da Fethiye İlçe Başkanlığında örgütümüz ile birlikte olacağım. Örgütüm ile sohbet edip seçim süreci ile ilgili değerlendirmeler yaparak, görüş alıverişinde bulunacağız. Her zaman olduğu gibi örgütümüzün sesini dinleyerek yol yürüyeceğim"dedi.

12 Mart Perşembe Günü Fethiye'de partililerle buluşacak olan Cangır, 13 Mart Cuma günü sabah Dalaman ve Yatağan'da olacak. 14 Mart Cumartesi günü ise Muğla Merkez Menteşe'de CHP İl Merkezinde Aday Tanıtımı Programına Katılacak ve oradan Menteşe Yerkesik - Yeşilyurt'ta CHP'lilerle birlikte olacak, 15 Mart Pazar Datça'da,16 Mart Pazartesi Marmaris'de, 17 Mart Salı Sabah Köyceğiz, Öğleden Sonra Ula'da CHP'li üyeler ile birlikte olacak. Muğla'nın tüm ilçelerini gezen Cangır partililerle teker teker tanışıp yapacağı projeleri anlatacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Millletvekili Aday Adayı Kerim Cangır Fethiyelilerle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement