Muay Thai Sporcuları Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Sporcuları Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti

Muay Thai Sporcuları Başkan Mutlu\'yu Ziyaret Etti

Burdur’un Bucak ilçesinde akşam yapılacak Muay Thai Euro Ligi 66 ile 68 kilo arası Avrupa finalleri öncesi şampiyonaya katılan sporcular, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu’yu makamında ziyaret ettiler.

11.10.2014 16:40

Burdur'un Bucak ilçesinde akşam yapılacak Muay Thai Euro Ligi 66 ile 68 kilo arası Avrupa finalleri öncesi şampiyonaya katılan sporcular, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Muay Thai Federasyon Başkanı Halil Durna, Bağımsız Mücadele Sporları Başkanı Hasan Yıldız, federasyona bağlı milli spor antrenörleri ile Hırvatistan, Yunanistan, Litvanya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Türkiye ve İtalya'dan gelen 66 ve 68 kilo Muay Thai sporcuları katıldı.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı konuşmada, "Yabancı ve yerli sporcularımızı Bucak'ta ağırlamaktan mutlu olduk. İlçemizde farklı sporların yapılması ve tanıtılması için Muay Thai Federasyonu'ndan Muay Thai Avrupa Süper Lig finalinin Bucak'ta yapılması için talebimiz oldu. Muay Thai Federasyonu teklifimizi olumlu bularak karşılaşmaları Bucak'ta yapılmasına karar verdi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca bu sporun gençler tarafından sevilerek yapılmasını istiyoruz" dedi.

Bugün akşam Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak olan Muay Thai Avrupa Süper Lig finallerinin 20 ülke televizyonu tarafından da yayınlanacağı belirtildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai Sporcuları Başkan Mutlu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement