Muş'ta Onkoloji Hastaları İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Onkoloji Hastaları İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Muş\'ta Onkoloji Hastaları İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Muş'ta, Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği üyelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

11.07.2015 09:34  Güncelleme: 09:47

Muş'ta, Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği (Onko-Sev) üyelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği (Onko-Sev) geleneksel iftar yemeğini bu sene de düzenledi. Programa, Genç Birikim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, Onko-Sev Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Güler, dernek üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HASTALARIN SÜREKLİ MADDİ VE MANEVİ DESTEĞE İHTİYACI VAR"

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Genç Birikim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, bu organizasyonu düzenleyen iş adamı Abbas Şenkaya'ya teşekkür etti. Kanser hastalarının sorunlarını dile getiren Yüce, bazı konularda sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. Kanser hastalarının tedavileri için sürekli Ankara ve İstanbul gibi illere gitmeleri gerektiğini vurgulayan Yüce, bu durumdaki hastaların sürekli maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu söyledi. Kanser hastalarına daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiğini ifade eden Yüce, "Ne yazık ki Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Yardımlaşma Vakfı'ndan son zamanlarda verilen yardımlar gittikçe azalmaya başladı. Bu konuda kanser hastalarına karşı duyarlı davranmalarını istiyoruz. Bu duyarlılığın da sürekli olmasını talep ediyoruz. Hastalarımızın bu sıkıntısını gidermek için sesimizi duyurmaya çalışacağız. Umut ediyorum ki istediğimiz sonucu elde ederiz" dedi.

Daha sonra konuşan ve programın sponsorluğunu yapan Muşlu işadamlarından Abbas Şenkaya da, kanser hastalarını çok önemsediklerini ve ellerinden geldiğince onların yanında olmayı amaçladıklarını kaydetti. Bu tür organizasyonların devam etmesini desteklediğini vurgulayan Şenkaya, Ramazan ayının herkesin gönlünce geçmesi temennisinde bulundu. Daha sonra Salih Cami İmamı Abdulkadir Erten'in okuduğu dua ile program son bulundu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Onkoloji Hastaları İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement